Hyvät vanhemmat!

1) Lataa SchoolFox App Storesta tai Google Play kaupasta.

2) Jos sinulla ei ole tiliä, kirjoita ”Olen uusi täällä”-kohdalle kutsukoodin.

3) Kirjoita sitten tietosi ja sähköpostiosoitteesi ja luo salasana.

4) Vahvista sähköpostiosoitteesi.

5) Voit sitten kirjautua sisään / kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi milloin tahansa ja käyttää SchoolFoxia. :)

Jos sinulla on useita lapsia, kirjaudu sisään tiliisi ja kirjoita lisäkoodit kohtaan Uusi tai “+”, niin sinulla on kaikki lapset yhdellä tilillä. :)

Voit löytää apua milloin tahansa tältä sivulta: http://www.schoolfox.com/support

Deutsch

Liebe Eltern!

1) Laden Sie SchoolFox im App Store oder im Google Play Store

2) Geben Sie in der App, wenn Sie noch kein Konto haben unter “Ich bin Neu hier” den Einladungscode ein.

3) Danach geben Sie Ihre Daten und Ihre E-Mail-Adresse an und erstellen sich ein Passwort.

4) Bitte bestätigen Sie dann noch Ihre E-Mail-Adresse.

5) Danach können Sie sich jederzeit mit Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrem Passwort einloggen und SchoolFox verwenden. :)

Wenn Sie mehrere Kinder haben, dann melden Sie sich mit Ihrem Konto an und geben die weiteren Codes unter Neu oder “+” ein, dann haben Sie alle Kinder in einem Konto :)

Hilfe finden Sie jederzeit unter http://www.schoolfox.com/support.